skip to Main Content

Kom gezellig spinnen!

Spinning bij Below is zowel voor beginners als gevorderden,  in een ongedwongen en gezellige sfeer! Met maximaal 14 personen per les ervaar je de hoogst mogelijke persoonlijke interactie tussen instructeur en deelnemer. Uniek is de mogelijkheid om dagen en tijden te reserveren, zodat je gegarandeerd op jouw favoriete dag en tijd terecht kunt. Zelfs ’s ochtends.

 

Uniek is de mogelijkheid om bij Below spinninglessen te volgen zonder abonnement! Bekijk hier de tarieven en het lesrooster.

 

Virtual Spinning

ClubVirtual Cycling neemt je mee naar bestemmingen over de hele wereld, van de Alpe d’ Huez tot de Cauberg! De virtuele lessen bieden jou de mogelijkheid om ook buiten de vaste uren een spinningles te kunnen volgen. De ideale manier om je conditie op peil te brengen (of te houden) op een manier die je zelf bepaalt!

De lessen van ClubVirtual zijn voor iedereen toegankelijk. Ben je een beginnende sporter, of heb je al veel ervaring? De lessen zijn te volgen voor sporters van ieder niveau. Zo volg je altijd een les die bij jou past en ervaar je keer op keer de ultieme beleving!

Tijdens de ClubVirtual Cycling-lessen word je gecoacht door één van de ervaren ClubVirtual instructeurs. De instructeur is gedurende de hele les in beeld om jou de nodige aanwijzingen te geven.

Back To Top