skip to Main Content

 

Interview – Het gezicht van Below: Melvin Slaats

Melvin Slaats (39), geboren en getogen in Waalwijk is hét gezicht van Below. “Haal je Melvin weg uit Below, dan is de meerwaarde van Below gevlogen en is het een standaard sportschool waar je al gauw een nummertje bent”- Yogadocente en partner Ammée.

Na de HAVO te hebben afgerond, heeft Melvin een diploma van sporthogeschool ALO weten te behalen. Daarna heeft hij met veel plezier als gymleraar op basisschool de Meerdijk en Besoyen gewerkt.

>> Vertel eens.. Wanneer ben je Below gestart?

In 2001 ben ik in loondienst begonnen voor de eigenaar van het pand ‘De Klipper’ en ben ik met Below gestart. Vanaf 2004 mag ik mezelf trotse eigenaar noemen. Nog iedere ochtend prijs ik mij gelukkig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Daar ben ik de eigenaar van het pand nog steeds dankbaar voor.

>> En toen was het tijd voor een grote verhuizing?

Ja, om verschillende redenen is het fijn dat we verhuisd zijn, maar na 15 jaar was ik vooral toe aan een frisse herstart. We zijn overigens niet veel groter geworden, hoogstens iets ruimer en we hebben nu twee zalen in plaats van één. Het huidige concept blijft.

>> Wat is je grote drijfveer, waarom ben je ooit gestart?

Mijn missie is om voor zoveel mogelijk mensen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een gezondere levensstijl.

>> Leg eens uit, hoe doe je dat?

Door mensen bewust te maken van hun mogelijkheden om zelf de verantwoording te dragen voor een gezondere levensstijl. Below is meer dan alleen apparaten in een zaal. We helpen iedereen in het krijgen van ritme en regelmaat. Bewegen moet een gewoonte worden, net als tanden poetsen.

Door bewegen aan te bieden in een leuke, ongedwongen sfeer met veel persoonlijke aandacht, samen sporten op vaste dagen en tijden, en regelmatig testen en meten, is het makkelijker vol te houden. Ik probeer iedereen te blijven stimuleren en motiveren, juist ook als de spirit even minder aanwezig is.

>> Wat is dan jouw visie op gezondheid?

Dat eten, drinken en bewegen in balans moeten zijn om een gezond lichaam te krijgen en te houden.

>> Hoe zou je Below omschrijven?

Kleinschalig, persoonlijk, betrokken en huiselijk door de gezellige sfeer die er heerst. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding en sporten op maat. We proberen regelmatig leuke activiteiten te organiseren. Mensen komen naar Below om fit te worden en te blijven en voor de ambiance. Het sociale aspect vind ik erg belangrijk.

 

 

 

Lees meer over onze visie!

Back To Top