skip to Main Content

Fysiotherapie Waalwijk

Zit je met een fysiek ongemak? Bij Below kun je iedere maandagochtend terecht voor professionele hulp door onze Fysiotherapeut Robin. Op andere dagen is Robin werkzaam bij MB Fysiotherapie.

Voor een afspraak bel: 0416-347 353 of mail naar info@mbfysiotherapie.nl.

Meer informatie vind je op www.mbfysiotherapie.nl.

Even voorstellen…

Robin

Hallo allemaal!

Mijn naam is Robin van Lieshout en ik ben fysiotherapeut. Vanaf maart 2019 ben ik elke maandagochtend aanwezig voor fysiotherapeutische afspraken bij Fitnesscentrum Below. Ik ben werkzaam bij Fysiotherapie Marianne Bleijenberg en sinds maart 2019 werken wij samen met Below. Net als Below vinden wij “het jezelf prettig voelen in je lichaam”een erg belangrijk punt.

Leven met pijn vind ik onacceptabel. Vandaar dat ik begonnen ben aan de studie fysiotherapie die ik in 2016 heb afgerond. In de afgelopen jaren heb ik mijzelf verdiept in de heup, knie en enkelgewrichten. Verder ben ik afgestudeerd in “Myofasciale therapie” en “Craniofasciale therapie” (hoofd, nek en gezichtregio). Bij myofasciale therapie wordt niet alleen naar de spieren gekeken, maar zien we de spieren (Myo) en de bijbehorende bindweefsels (Fascia) als 1 geheel en worden deze ook zo behandeld. Hierdoor wordt niet alleen gekeken naar lokale spanning, maar naar spanningspatronen door het hele lichaam. Dit kun je zien als een keten aan problemen die samen voor de klacht zorgen.

Mocht u een afspraak willen (bij Below of in onze eigen praktijk in de Grotestraat) kunt u altijd bellen naar 0416-347 353 of mailen naar info@mbfysiotherapie.nl.

Voor meer informatie wil ik jullie uitnodigen om op onze site te kijken: www.mbfysiotherapie.nl.

Wellicht tot ziens bij Fitnesscentrum Below!

Back To Top