skip to Main Content

Fitness

Het fitnessgedeelte is uitgerust met luxe en gebruiksvriendelijke apparatuur. Met fietsen, loopbanden, roeiers, steppers en crosstrainers heb je genoeg mogelijkheden om aan je conditie te werken. Uniek in Waalwijk zijn de Arc-trainers. Deze apparaten zijn uitermate geschikt voor mensen met knie- of rugklachten. Je kunt hiermee je conditie, benen en billen trainen zonder dat je knieën en rug belast worden.
Alle apparatuur is voorzien van hartslagmeters, zodat je altijd op jouw eigen niveau verantwoord kunt sporten. Wij bieden je een gratis fitness proefles en maken daarna graag met je een afspraak om een fittest af te leggen. Na deze fittest stellen wij een persoonlijk programma voor je samen.

Krachttraining

Ook voor het trainen van al je spiergroepen is er de nodige apparatuur. Je krijgt natuurlijk professionele, maar vooral persoonlijke begeleiding. Er wordt getraind in kleine groepen, zodat je voldoende aandacht krijgt en je nooit hoeft te wachten bij de toestellen.

 

BEKIJK OOK ONZE GROEPSLESSEN!

 

Bedrijfsfitness

Uit onderzoek is gebleken dat mensen, die regelmatig sporten, gemiddeld 12 dagen per jaar minder ziek zijn dan mensen die niet of nauwelijks bewegen. Daarnaast heeft bedrijfsfitness een positieve invloed op de werksfeer en vermindert het de werkstress.
Fitnesscentrum Below biedt de mogelijkheid om aan deze fysieke en mentale gesteldheid te werken.

Dus wil je ook op een relatief goedkope manier het ziekteverzuim onder jouw personeel verminderen en iets extra’s doen aan de lichamelijke én geestelijke fitheid? Neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn je graag tot dienst!

Kinder(fitness)feestje

Ook voor een kinderfeestje ben je bij Below aan het juiste adres!

Onder goede begeleiding volgen de kinderen (vanaf 10 jaar) een fitnesstoernooi waarin de verschillende onderdelen van het cardiofitness aan bod komen. Met loopbanden, crosstrainers, roeiers, steppers en fietsen is er genoeg apparatuur om de kinderen flink te laten zweten! Tussendoor wordt er gepauzeerd met een lekker glaasje drinken. Aan het einde van het toernooi wordt er ook nog de nodige “krachttraining” gedaan om de spierballen eens flink aan het werk te zetten. Het feestje wordt afgesloten met een heuse prijsuitreiking.

De kosten bedragen € 8,00 per kind. Dit is inclusief: fitnesstoernooi, flesje sportdrank in de pauze, Below sporttas voor de jarige, kleinigheidje voor de winnaar en een diploma voor alle kinderen. Klik hieronder voor een voorbeeld!

Back To Top