skip to Main Content

Blog mei 2017

Sporten. We gaan er toch geen gewoonte van maken, hè?      

Zeg, die gitaar die je toen op de kop tikte, doe je daar nog wat mee?

  • Weinig tijd hè.

Goh. Je klonk zo ambitieus. Met je YouTube filmpjes.

  • Ja, viel tegen. Misschien toch op zoek naar een leuke gitaarleraar. Dan lukt het wel. Denk ik.

Is het nou zo moeilijk?

Je zag jezelf al op feestjes wat tokkelen. Voor de spiegel zag het er goed uit. Maar het viel tegen. En nu ligt hij in de kast. Uit het zicht.

En je baalt van jezelf. Is het nou zo moeilijk om wat discipline op te brengen?

Ja! Dat is het absoluut. En niet alleen voor jou. Voor iedereen die moeiteloos succes wil boeken. Neem die extra pondjes of kilo’s, die je zo graag zou verliezen. Liefst, vóór de zomer. Een crashdieet of groene thee gaat je niet helpen.

Below weet dat. En ontwikkelde een programma, speciaal voor de minder-gedisciplineerde sporter. Die wél af wil slanken, maar er zelf niet toe komt. Met een leefstijl programma van 12 weken. Om blijvend en stapsgewijs je leefstijl net wat gezonder te maken. Bewegen in combinatie met gezondere voeding.

Met Below als je coach. Met slanker door het leven als doel. (En het gaat je nog lukken ook!)  

Ja, maar dat is voor mensen die sporten leuk vinden

Wat? Welnee! Vergelijk jezelf niet met sportfanaten. Die hebben het over een ‘flow’ die je nog nergens tegenkwam. Die laten spieren verzuren, het idee alleen al. Bij Below komen veel mensen waarbij sport onderaan hun verlanglijstje staat. Below helpt jou, zonder druk op prestatie of competitie, gemotiveerd en ongedwongen tóch aan de slag te gaan.

Maar ik heb zo’n lekkere bank

Ja, de bank. Die legt het vaak af tegen onze best gezellige sportschool. Maar wees eerlijk: hoe lekker ligt die bank ná het sporten? Precies: dat voldane gevoel, daar kan geen Netflixje tegenop. Toch? (En even onder ons, veel leden verkiezen een drankje aan onze bar boven die suffe bank).

Zo zonde van mijn tijd, die sportschool

Nu even eerlijk. Dat is het niet hè? Iets doen waar je een hekel aan hebt, daar maak je gewoon liever geen tijd voor. Maar de belastingaangifte, die doe je wel. Onkruid wieden en de kattenbak verschonen ook. Blok je sportuurtjes af. En leg jezelf niet op dat het zo leuk moet zijn. Hooguit dat het nou eenmaal moet, want die kilo’s die wil je echt kwijt. Echt.

Mag ik zeker niks lekkers meer eten

Met het Slanker programma beweeg je en leer je veel over voeding. Een voedingsconsulente maakt je wegwijs. Geen dieet, maar bewustwording. Wat schuif ik eigenlijk naar binnen op een dag? En wat zit erin? Je krijgt inzicht in je eetpatroon en slaagt er makkelijk in om gezonder te gaan eten.   

Klinkt goed?

Dat dacht ik! Gun jezelf een programma op maat, afgestemd op jouw doel, tempo en agenda.
Alleen dan houd je het vol.

Below sleept je er graag doorheen.

Maar pas op.

Voor je het weet, wordt bewegen en gezond eten net zo gewoon als het verschonen van de kattenbak. En is jouw leefstijl een gewoonte geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top